تونر چیست ؟
تونر جزو وسیله هایی می باشد که حتماً اگر وسیله های مراقبت پوستی را به درستی بشناسید و به این کار اهمیت بدهید با آن آشنا هستید و میدانید که کثیفی ها و میکروب های روی پوست را از بین می برد اما با وجود این موارد شاید آشنایی کامل با تونر نداشته باشید ما در ادامه شما را با تونر و طرز استفاده از آن آشنا خواهیم کرد. به بیان خیلی ساده تونر ماده هایی مانند آب میباشد و عملکرد آن نیز مانند آب است اما به طور قطع آب نیست و چیزی بیشتر از هیدروژن و اکسیژن را دارا می باشد که باعث پاک شدن تمامی میکروب ها و کثیفی های روی پوست می شود. در اصل تونر یک محصول مراقبت پوستی شبیه به آب می باشد که وابسته به نوع آن می تواند حاوی انواع اسید ها و گلیسیرین و آنتی اکسیدان ها و ضد التهاب ها باشد.
تونر ماده ای می باشد که قدرت نفوذ بسیار سریع و بالایی را دارد که پوست را فورا آب رسانی می کند و سلولهای مرده را از بین میبرد که نتیجه پاک کردن صورت و از بین بردن سلول های مرده و پوست های مرده شفاف شدن و صاف بودن پوست است. اگر از لحاظ آرایشی بخواهیم تان را مورد بررسی قرار دهیم تونر مثل یک پرایمر یا همان زیرساز برای باقی ماندن محصولات مراقبت از پوست مثل کرم مرطوب کننده و سرم های پوستی عمل می کند. تونر به منافذ پوست آمادگی می دهد و پوست را به وضعیت اسیدی طبیعی خودش برمی گرداند دلیلی که باعث از بین رفتن آلودگی ها می شود و سبب جذب محصولات پوستی به درون و پوست کمک می کند.
حتما این مثال را شنیده اید که پوست مانند یک اسفنج می ماند و هنگامی که شما وسیله های آرایشی غلیظ مانند یک کرم غلیظ را روی سطح پوست خشک و سفت بکشید کرم می تواند به داخل پوست نفوذ کند دقیقا این مثل با اسفنج هم قابل توصیف است اگر شما مادهای غلیظ و سفت را روی یک اسفند خشک قرار دهید آن ماده نمی تواند جذب اسفنج شود در آن نفوذ کند زیرا هیچ گونه رطوبتی ندارد. اما اگر آن اسفنج مرطوب باشد آن ماده به راحتی جذب اسفنجی می شود و پوست ما هم همین گونه است هرچه مربوط تر باشد لوازم آرایشی و کرم ها راحت تر به آن جذب می شود.
استفاده کردن از تونر فوراور بیشتر برای افرادی که پوست چرب و یا پوستی پر از جوش دارند و کسانی که به دنبال پاکسازی بیشتر و بهتر پوست خود پس از آرایش هستند مهمتر و ضروری تر می باشد. اما علاوه بر پاکسازی پوست تونرها کارایی های دیگری را دارند که در ادامه به برخی از آنها اشاره می کنیم.
- سبب میشود تا منافذ پوست جمع شود.
- سبب میشود تا PH پوست به حالت عادی و متعادل برگردد.
- یک لایه محافظ بر روی پوست ایجاد میکند.
- مثل یک مرطوب کننده عمل میکنند.
تونر چگونه استفاده می شود؟
بعد از شست و شوی صورت توصیه می شود استفاده از تونر را در روتین روزانه مراقبت پوستی خود قرار دهید و هم در روتین شبانه خود قرار دهید .بعد از شستن کامل پوست همه ی چربی ها و مواد آرایشی و سلول های مرده پوست دیگر پاک شده اند و عناصر مفید درون تونر میتوانند وارد پوست شوند. بعد از اینکه شست و شوی صورت برای استفاده از تونر معطل نکنید . زیرا میان شست و شوی صورت و استفاده از تونر نباید بیش از یک یا دو دقیقه فاصله باشد. علت این کار این است که بیشتر مولکول ها وقتی پوست مرطوب است بهتر و راحت تر به درون آن نفوذ میکند.
برای استفاده از تونر شما میتوانید مقداری از آن را کف دست خود بریزید و آن را مستقیما روی پوست خود بمالید. اما بعضی ها هم ترجیح میدهند تکه ای پنبه یا یک پد را آغشته به تونر کنند و با آن پوست خود را به آرامی تمیز کنند . نکته ای که باید به آن توجه کنید اين است که چه نوع سرم و تونری برای پوست شما مناسب می باشد و طبق نیاز پوست خود تونر و سرم را تهیه کنید .
- اگر منافذ پوست شما باز و بزرگ است به شما توصيه میشود از تونر های حاوی آلفا هیدروکسی اسید هایی مثل کلیکولیک اسید استفاده کنید تا سلول های مرده ای که دور منافذ پوست انباشته میشوند و باعث میشود منافذ بیشتر به چشم بیایند را از بین ببرد.
- اگر پوست حساسی دارید به دنبال تونری باشید که حاوی گیاهانی که از خواص آرامش بخش برای پوست برخوردارند . و اگر پوست چرب و دارای جوش دارید از تونری استفاده کنید که پایه ی آن سالیسیلیک اسید یا حاوی نارون کوهی باشد تا چربی اضافه پوست را بدون خشک کردن از بین ببرد.
- اگر پوست کردی دارید تونر هایی را که دارای لایه بردار های طبیعی می باشند مانند عصاره ی پاپایا و لاکتیک اسید استفاده کنید تا پوستتان را شفاف و درخشان کند. علاوه بر این موارد از تونر هایی که یکی از پنج عنصر اصلی آن الکل می باشد به شدت پرهیز کنید.
- اگر پوست خشکی دارید مخمر تخمیر شده و اسید آمینه پوست را به طور عمقی آب رسانی و تغذیه میکنند و اگر پوست شما پیر شده است به دنبال تونر هایی باشید که حاوی آنتی اکسیدان و عناصر آب رسانی مثل گلیسیرین و هیالورونیک اسید و رز واتر و سدیم پی سی اِی و لسیتین هستند.